⛔️ OPDATERING VEDR DYKNING.

22-04-2020

Den sidste uges tid er der kommet flere positive udmeldinger fra myndighederne. Det sammenholdt med at hospitalsvæsenet begynder at åbne op for almindelige behandlinger, der indtil nu har været sat på pause, gør at Hyperbar ikke længere fraråder dykning.

I forbindelse med covid-19, har trykkammeret på Rigshospitalet sat alle deres ikke-akutte behandlinger i bero. Det forventes at der åbnes op, inden for nærmeste fremtid. Det betyder alt andet lige, at der nu er et overskud indenfor sundhedsvæsenet. Det at mere af samfundet begynder at lukke op og at DIF kom med en pressemeddelelse i går, omkring tilpassede anbefalinger til udendørsidræt, gør at vi nu mener det er ok at dykke igen.

Pt. henviser vi, til de retningslinjer DIF har udstukket omkring udendørsaktiviteter: https://www.dif.dk/…/20200420_prmdiftilpasseranbefalingerom…

Vi regner med at Dansk Sportsdykker Forbund også kommer med en udmelding snarest. Hold dig opdateret på deres side.

Vi syntes at folk har været gode til at bruge deres sunde fornuft og overholde de retningslinjer, der allerede var udstukket fra myndighedernes side. Dem anbefaler vi selvfølgelig stadig at man overholder.

Når det så er sagt, så har der været én enkelt dykker der måtte en tur forbi trykkammeret. Det tal kunne vi godt tænke os forblev én.

Så dyk sikkert og følg myndighedernes anbefalinger, og husk at støtte din lokale dykkerbutik.

Bedste hilsner, Hyperbar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.